Σχετικά με το Nora's Deli

Ανοίξαμε τις πόρτες του Nora's Deli το 2013 και από τη πρώτη ημέρα στόχος μας ήταν να παρέχουμε στους πελάτες μας premium, top shelf βιολογικά προϊόντα με τα οποία θα γεμίζουν καθημερινά το οικογενειακό τραπέζι τους.

Μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε να παρέχουμε στα ράφια του καταστήματος μας ότι πιο εκλεκτό κυκλοφορεί στην αγορά. Για αυτό το λόγο επιλέγουμε συνεργασίες με τους κορυφαίους εγχώριους και διεθνείς προμηθευτές συνεχίζοντας πάντα την αναζήτηση νέων. 

Ανάμεσα στα 12.000 προϊόντα του καταστήματός μας, θα βρείτε μια πολύ μεγάλη συλλογή αποκλειστικών προϊόντων τα οποία σας ενθαρύνουμε να δοκιμάσετε καθώς τα έχουμε επιλέξει ένα προς ένα και είμαστε βέβαιοι πως καλύπτουν τα υψηλά στάνταρ που έχουμε θέσει όλα αυτά τα χρόνια. 

Έχοντας χαρεί την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που ψωνίζουν καθημερινά σε εμάς, προχωρήσαμε στο αμέσως επόμενο λογικό βήμα που είναι η επέκταση μας στο web. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε το norasdeli.com

Πλέον, μέσω του eshop μας μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και χωρίς κόπο από όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκεστε. 

Όλη η ομάδα του Nora's Deli θέλει να ευχαριστήσει το κόσμο για τη συνεχή του υποστήριξη και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στις καλύτερες δυνατές τιμές, με γνώμονα πάντα εσάς.