Nora's Deli Christmas event

02 Ιανουάριος 2018

Nora's Deli Christmas event

Για μια ακόμα χρονιά διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο event του Nora's Deli στο κατάστημά μας στην Αναγνωστοπούλου 11 στο Κολωνάκι. 

Ο κόσμος άρχισε να εμφανίζεται από τις 19:00 και αρκετά γρήγορα ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος έξω από το κατάστημα είχε γεμίσει. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και η κινητικότητα ανάμεσα στα στημένα τραπέζια με τα προϊόντα προς κατανάλωση ήταν μεγάλη.

Δείπνο μετά μουσικής

Την αρχή έκανε το prosciutto san cotto της εταιρείας Dok Dall'ava, την κοπή του οποίου επιμελήθηκε ο Κώστας. Λεπτές λαχταριστές φέτες (χωρίς συντηρητικά και νιτρώδη) μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους μαζί με αρκετές πληροφορίες για όσους ήθελαν να μάθουν μερικά πράγματα παραπάνω για το προϊόν.

Στο τραπέζι με τα επιλεγμένα κρασιά μπορούσε όποιος ήθελε να συνοδεύσει το πιάτο του με μια επιλογή λευκού ή κόκκινου κρασιού. Για αυτούς που προτίμησαν ποτό αντί για κρασί υπήρχε το τραπέζι της Bluebay, του πρώτο ελληνικό gin.

Foie Gras Maison DubernetΑγροιόχοιρος Ευβοιότοποι

Την εμφάνιση τους έκαναν και τα τυριά Προίκας σε διάφορες γεύσεις, καπνιστές, τσίλι, πιπεριά και φυσικά το γνωστό παλαιωμένο κασέρι της εταιρείας.

Από τη γιορτή δε θα μπορούσε να λείπει βέβαια και το λαχαταριστό κρέας αγριόχοιρου της εταιρείας Ευβοιότοποι το οποίο ψήθηκε εκείνη τη στιγμή για τους καλεμσένους μας, κοβόταν και μοιραζόταν επι τόπου. Έγινε ανάρπαστο! 

Prosciutto san cotto Dok Dall'Ava

Για όσους προτιμούσαν κάτι πιo ανάλαφρο, καθ'ολη τη διάρκεια της βραδιάς κυκλοφορούσαν πιατέλες με εκλεκτές γεύσεις ορεκτικών όπως money bags λαχανικών, Μπρικ με αυγά ορτυκιού, τυρί ωριμασμένο σε prosecco, foie gras Maison Dubernet και πολλά ακόμα.

Τέλος, μετά από τις υπέροχες αυτές αλμυρές γεύσεις δεν θα μπορούσε να λείπει το επιδόρπιο από τη βραδιά. Προσφέρθηκε άφθονο παγωτό της εταιρείας Kayak αλλά και παραδοσιακοί χριστουγεννιάτικοι κουραμπιέδες, μελομακάρονα και λαχαταριστό τσουρέκι. Όλα χειροποίητα δια χειρός της κυρίας Ρίτας από το εξαιρετικό Rita's Cookies

Wine tastingάποψη του event

Οι καλεσμένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να ψωνίσουν από το κατάστημα αλλά και να προμηθευτούν το νέο βιβλίο 'Δείπνο μετά μουσικής' με συνταγές του Michel Portos και κείμενα της Nathalie Krafft.

Η βραδιά έκλεισε αρκετά αργά και το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο event μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ραντεβού λοιπόν για τα Χριστούγεννα του 2018 όπου ελπίζουμε να σας συναντήσουμε όλους εκεί. 

Blubay GinΠιατέλες αλλαντικών





Also in Nora in the News...

Το αγαπημένο Nora’s Deli μόλις άνοιξε μπιστρό
Το αγαπημένο Nora’s Deli μόλις άνοιξε μπιστρό

07 Μάιος 2020

Το Nora's Deli στο Κολωνάκι αποκτάει και δεύτερη τοποθεσία και γίνεται και all day bistro. Πηγή: www.athensvoice.gr

Συνέχεια →

Nora's Deli: O παράδεισος των foodies διαθέτει πλέον και μπιστρό!
Nora's Deli: O παράδεισος των foodies διαθέτει πλέον και μπιστρό!

07 Μάιος 2020

Το επιτυχημένο παντοπωλείο εκλεκτών προϊόντων άνοιξε και δεύτερο κατάστημα στο Κολωνάκι, όπου μπορεί κανείς, εκτός από τα ψώνια του, να απολαύσει και ένα ελαφρύ γεύμα. Πηγή: www.lifo.gr

Συνέχεια →

Terra Madre Salone del Gusto,  20 -24 Σεπτεμβρίου 2018, Τορίνο
Terra Madre Salone del Gusto, 20 -24 Σεπτεμβρίου 2018, Τορίνο

25 Οκτώβριος 2018

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 πήγαμε Τορίνο, στην έκθεση της Slow Food ''Τerra Madre'', τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση αφιερωμένη στα τρόφιμα. 

Συνέχεια →